VGZ Mindfulness coach APK + MOD Download

2.3.0

VGZ Mindfulness coach 2.3.0 APK + MOD Download which is a popular Medical based app is now available to download. You can download it easily because the size is only 22M and version is 2.3.0. Developed by Coöperatie VGZ, this app has been last updated on November 11, 2020. Download the APK + Mod right away only on APKLynda website.

Developer
Coöperatie VGZ
Version
2.3.0
Updated
November 11, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
22M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Goede zorg voor iedereen: dat vinden we bij VGZ heel belangrijk. Daarom hebben we de VGZ Mindfulness coach app gemaakt. Die helpt je om meer in het hier en nu te leven. En beter om te gaan met stress. Probeer hem gratis! Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent.

Wat kun je verwachten?
De vernieuwde Mindfulness coach app bevat 5 mindfulness programma’s van 2 weken met dagelijkse oefeningen. Voor beginners én gevorderden. Maak kennis met verschillende thema’s zoals mindfulness, yoga, ademhaling en ontspanning. Of kies voor een losse oefening uit de meer dan 70 Nederlandstalige oefeningen.

– Kies een oefening die aansluit op jouw behoeftes met de handige filteropties: thema, stem (man/vrouw), moment (ochtend/middag/avond) en houding (zittend/liggend/staand).
– Maak je eigen favorietenlijst door jouw favoriete oefeningen op te slaan.
– Zet het eindsignaal aan het einde van elke oefening zelf aan of uit in de app instellingen.
– Mogelijkheid om zelf meldingen aan te zetten zodat je het oefenen niet vergeet.
– Nu met extra oefeningen speciaal voor kinderen.

Wist je dat de effectiviteit van de VGZ Mindfulness coach app wetenschappelijk is bewezen? Ga zelf aan de slag en ervaar of mindfulness ook jou kan helpen je stress te verminderen en (meer) energie te halen uit je leven en werk.

Deel je mening over deze app in de Google Playstore. En tip andere gebruikers over hoe mindfulness jou helpt. Zo werken we samen aan een gezonder Nederland.

Zorgverzekeraar VGZ. Met hart voor zinnige zorg.

Vragen, opmerkingen of bugs?
Er zit een feedback button in de app. Klik op de knop en stuur jouw input naar ons.

Images

What's new

Deze versie van de app bevat nieuwe onderdelen en bestaande functies zijn verbeterd. Ontdek mindfulness via 5 programma’s, of ga zelf aan de slag met de 22 nieuwe oefeningen die je eenvoudig vindt door de verbeterde mogelijkheden om te filteren. De gong aan het einde van elke oefening kun je via de app instellingen zelf aan- of uitzetten. Daarnaast kun je de oefeningen in de app nu downloaden zodat je de programma’s en oefeningen ook offline kunt gebruiken. Verder zijn er visuele aanpassingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *