Telekom Mod Android Updated

16.7.1

Do you want Telekom 16.7.1 Mod Android Updated? Get it on our website. Tools games are very popular and this fresh title is developed by Magyar Telekom Nyrt.. With a Size of just about 32M, You dont need to worry about your storage quota. The current version is v(version which is latest till now. Also, You need android devices of Android 5.0 and up to run it. So, Enjoy!

Developer
Magyar Telekom Nyrt.
Version
16.7.1
Updated
June 23, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
32M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Megújult a Telekom alkalmazás a maximális ügyfélélmény érdekében!

Lépj be és intézd ügyeidet egy helyen! Kérdezd le egyenlegeidet könnyedén, fizesd be számláidat csak pár kattintással akár egyben, akár külön-külön! Töltsd fel saját, családtagjaid vagy barátaid egyenlegét, nézd meg korábbi feltöltéseidet és gyakran használt telefonszámaidat.
Vásárolj könnyedén eseti netbővítőt, ha több mobilnetre van szükséged, vagy kezeld kényelmi szolgáltatásaidat egyszerűen. Mutasd fel Virtuális Kapcsolat Kártyádat közvetlenül az alkalmazásból!
Ne felejtsd: az alkalmazás használatához internetkapcsolat szükséges, de a generált adatforgalom díjmentes a Telekom hálózatán külföldön és belföldön, így nem csökkenti az adatmennyiségedet!

Images

What's new

A visszajelzések alapján folyamatosan javítjuk a felmerülő hibákat, ebben a verzióban számos hibajavítást hoztunk.

Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *